Jackpot V2

Jackpot-ul V2 construit pe baza unui PC realizeaza conexiunea cu un set de 23 sau prin extindere 47 de aparate prin fir. Conexiunea este realizata pe baza contorului de bet, iar setarile aparatului sunt facute in functie de raportul de multiplicare al acestora.

Poate fi configurat ca un Jackpot progresiv cu acumulare sau mistery cu premiere intr-un interval prestabilit.

Posibilitatile de setare sunt vaste cu numar de premii de la 1 la 10, filtre de timp (spatiu orar), numar minim de aparate active participante la premiu, valori initiale de start dupa premiere, valori de prag si intarziere

Afisarea se face pe un display LCD central sau individual pe aparate unde pot fi ...

Jackpot V3

Jackpot-ul V3 este realizat fara PC pe echipamente hardware dedicate, iar conexiunea este realizata wireless cu un numar maxim de 250 aparate.

Fiecare aparat este dotat cu o interfata smart cu microcontroler care poate realiza citirea contorilor de IN, OUT, BET, functii specifice pentru jackpot si o functie de fidelizare prin acordarea de bonusuri pe baza unei cartele personalizate RFID. Pentru premierea bonusurilor este necesara o unitate de calculator care sa gestioneze cartelele.

Deispune de toate facilitatile versiunii V2 pe fir.

Grafica de afisare poate fi personalizata. Distanta maxima intre aparate si unitatea master este de maximum 10m, iar conexiunea pe aceast ...