Scaun model AM PREMIUM 1

Foarte comod, cu un design luxos si atragator modelul AM PREMIUM 1 reprezinta cea mai confortabila si eleganta solutie pt afacerea Dumneavoastra.

Realizat pe un cadru din fier cu sezutul si spatarul complet tapitat, acest scaun se va potrivi perfect cu stilul clasic sau modern. Aveti libertatea de a alege finisajele dorite si tapiteria care se potriveste cel mai bine in amenajarea dvs.

Tapiteria poate fi intr-o culoare sau combinatie de 2 culori la alegere (din acelasi tip de material: textil sau piele ecologica, ambele de foarte buna calitate - vezi lista de materiale disponibila pentru acest model). Sezutul poate sa fie rotativ (in jurul axei) sau fix in functie de necesitati.

Spatarul poate fi personalizat cu logo brodat in functie de preferintele Dvs! (nu este inclusa in pretul de lista) Cadrul este din profil metalic si este vopsit in camp electrostatic fapt ce-i confera o rezistenta ridicata in timp atat la factorii de mediu cit si la uzura normala. Culoarea este in armonie cu tapiteria aleasa.

Afla despre posibilitatile de personalizare ale scaunului! Discuta cu specialistii nostri.

Pret: 99.00 EUR + TVA